Składniki

  • 1 opakowanie makaronu TURINI
  • 1 puszka groszku
  • 1 puszka kukurydzy NOTRE JARDIN
  • 1 puszka ciecierzycy NOTRE JARDIN
  • 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
  • 200 g szynki
  • 200 g sera feta LES CROISES
  • 1 łyżka musztardy RUSTICA
  • 1 łyżka majonezu RUSTICA
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

  1. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, pozostawić do ostygnięcia.
  2. Szynkę i ser feta pokroić w kostkę.
  3. Warzywa konserwowe odcedzić na sicie.
  4. Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski.
  5. Musztardę, majonez i jogurt, wymieszać razem i dodać do pozostałych składników.
  6. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.