Składniki

  • 2 łyżki majonezu RUSTICA
  • 2 łyżki oleju rzepakowego RUSTICA
  • 4 filety śledziowe a la Matjas RONDE DES MERS
  • 1 szklanka korniszonów RUSTICA
  • 1 cebula
  • 1 puszka fasolki szparagowej NOTRE JARDIN
  • 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
  • 2 łyżki posiekanego świeżego kopru
  • pieprz do smaku
  • natka pietruszki do dekoracji

Sposób przygotowania

  1. Śledzie wyjąć z zalewy, odsączyć, pokroić w paseczki.  Większe ogórki pokroić, bardzo małe zostawić w całości. Cebulę pokroić w piórka.
  2. Fasolę szparagową oraz czerwoną, odsączyć z zalewy i przepłukać.
  3. Majonez wymieszać z olejem, dodać do składników sałatki i dokładnie wymieszać.
  4. Doprawić do smaku pieprzem.
  5. Udekorować natką pietruszki.