Składniki:
				
			- 180 g sera feta BIO WM
 - 60 g serka kremowego
 - 1 ząbek czosnku
 - sól
 - pieprz
 - oliwa z oliwek WM
 - 6 plasterków boczku BIO WM
 - 1/2 szklanki pomidorków koktajlowych
 - 2 garści świeżej bazylii
 - 1 bagietka
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Ser feta wymieszać razem z serkiem kremowym i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
 - Bagietkę pokroić na plasterki. każdy kawałek za pomocą pędzelka posmarować oliwą i opiec w piekarniku.
 - Pomidorki umyć i przekroić na pół, wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, skropić oliwą i oprószyć solą. Piec przez chwilę w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
 - Boczek pokroić w paseczki, lub kostkę i podsmażyć na suchej patelni, aż zrobi się chrupiący.
 - Opieczone kawałki bagietki posmarować serkiem, udekorować pomidorkami, boczkiem i posiekaną bazylią. Od razu serwować.