NASZE REGIONY MAJĄ TALENT

To akcja, której podstawowym założeniem jest współpraca z lokalnymi producentami i dostawcami.

Dzięki temu, przyczyniamy się do rozwoju lokalnych rynków. W naszym programie biorą udział przede wszystkim małe i średnie firmy, funkcjonujące często w oparciu o tradycje rodzinne oraz wytwórnie produkujące według tradycyjnych receptur. Są to przedsiębiorstwa z wielu branż: mięsnej, garmażeryjnej, nabiałowej, browarniczej, piekarniczej, cukierniczej, wędliniarskiej, przetwórstwa owoców i warzyw, a także branży kosmetycznej. Działania te z pewnością przekładają się na wzmocnienie potencjału gospodarczego regionów i ich rozwoju społeczno-ekonomicznego.

LOKALNI PRODUCENCI

Dzięki akcji „Nasze regiony mają talent” lokalni producenci mają możliwość współpracy ze stabilnym odbiorcą, szansę zwiększenia swojej konkurencyjności, poszerzenia produkcji i wzrostu zatrudnienia. Intensywna współpraca z lokalnymi przedsiębiorcami, to bardzo ważny element polityki handlowej E.Leclerc zarówno w Polsce, jak i na świecie, zapoczątkowany przez Edouarda Leclerc – legendarnego założyciela sieci we Francji.

REGIONALNE DZIEDZICTWO KULINARNE

Projekt „Nasze regiony mają talent” koncentruje się na promowaniu polskiego regionalnego dziedzictwa kulinarnego. Przedstawiamy odbiorcom charakterystyczne produkty i potrawy z danego regionu Polski, jednocześnie przybliżamy walory poszczególnych zakątków naszego kraju prezentując ciekawostki kulturalne i turystyczne.

Strona wykorzystuje cookie zapisując dane użytkownika.
Korzystając ze strony zgadzasz się na ich zapisywanie w pamięci urządzenia zgodnie z ustawieniami przeglądarki Polityka prywatności.

OK